Vi går in som interim chef!

Vi går in som tillfällig chef när ni rekryterar en ny. Vi kan också gå in tillfälligt när ni söker någon som kan vara det chefskap ni behöver just nu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Några av våra nöjda kunder: Excepteur, Proident, Officia deserunt, Est laborum.

UPPDRAGSGIVARE BERÄTTAR

Interim chef RFSL Ungdom

Josephine kom till oss som tillförordnad verksamhetschef i en tid av ovisshet på kansliet. Hon fick oss att bli stabilare och starkare, på grund av hennes insiktsfulla, coachande ledarskap. Josephine är superkompetent och härlig som chef!

Frank Berglund, Förbundsordförande RFSL Ungdom
Konceptutveckling för Makten är din – Valambassadörsutbildning

Josephine har en särskild förmåga att “peppa” och engagera, samtidigt som hon har stenkoll på läget. Den förmågan genomsyrade arbetet såväl inför, under och efter genomförda utbildningar. Hon kunde på ett enkelt sätt förstå och anpassa sig till den kampanj vi drev.

Alexandra Urisman Otto, LSU – Sveriges Ungdomsorganisationer
Konceptutvecklare för Makttrampolinen

Josephine är driven och inspirerande att arbeta tillsammans med. Hon tar sitt arbete på stort allvar och är duktig på att förankra och lyssna in. En ödmjuk och mycket kompetent person som jag varmt rekommenderar.

Linnéa Engström, Europaparlamentariker
Föreläsning om engagemang

En energigivande timme med inkluderande tilltal, vilket gjorde innehållet träffande både för 12-åringen och 28-åringen. Skickligt! Att ha med Josephine att göra var enkelt från början till slut. Våra behov fångades upp, en uppskattad workshop, smidig betalning, uppföljning.

Sofie Casserlöv, Unga Allergiker
Processledning strategidag SSU:s kommunikationsteam

Rekommenderar Josephine till alla som behöver en rutinerad processledare för att komma vidare med strategifrågor och jobba ihop en grupp. Hon är bra på att förstå komplexa frågeställningar och få grupper att utvecklas. Kombinerat med inkluderande, roliga metoder.

Sofia Brändström, Kommunikationschef SSU
Styrelse- och personalkonferens Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Josephine Bladh var vår processledare och jag har nog aldrig varit på en planeringskonferens där vi både diskuterat strategiska- och strukturfrågor på ett sånt engagerande sätt. Vilken Tjej! Vilken energi!

Carina Andersson, Vice ordförande SV Väst

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER INOM INTERIMT CHEFSKAP. 

Logotyp Vision
Logotyp KFUM
Logotyp RFSL
Logotyp Studieförbundet Vuxenskolan
Logotyp RFSU