Vi transformerar.

Vi är transformativa konsulter. Vi transformerar företag, organisationer och chefer att bli modigare, mer relevanta och agera i linje med den samhällsutveckling de vill se. Vi tar oss an alla uppdrag med kärlek, medmänsklighet och en stor dos energi.

VÅRA TJÄNSTER

Vår övertygelse.

Vi tror att företag och organisationer som axlar sitt samhällsansvar och lever som de lär är mer framgångsrika. Att chefer som styr utifrån värderingar och de människor de leder ger bättre resultat. Att processer där alla kan bidra ger bestående förändringar.

BOKA OSS
Josephine Bladh
Josephine BladhVD och Grundare
Josephine är en av våra transformativa konsulter och vår mest erfarna interimschef. Josephine är VD och grundade vår konsultbyrå 2016.
Paulina Nybratt Sandin
Paulina Nybratt SandinTransformativ konsult
Paulina är en av våra transformativa konsulter och interimschefer. Hon är en fena på processledning och innovativt arbete.
0
UPPDRAG
0
GENOMFÖRDA WORKSHOPS
0
TIMMAR FÖRÄNDRINGSARBETE

Vår historia.

GRUNDARE JOSEPHINE BLADH BERÄTTAR

Jag hade fått nog av företag och organisationer som duckade för sitt samhällsansvar eller pratade om värderingar men inte levde efter dem. Jag hade fått nog av att vi alla har erfarenhet av en dålig chef. Jag hade fått nog av alla förändringar och omorganisationer som görs om och om igen utan att bestå. Jag hade fått nog av konsulter som inte skapar märkbar skillnad för den som betalat. Därför grundade jag vår konsultbyrå.

Vi vill därför transformera företag och organisationer så att de tar ett större samhällsansvar, har bättre chefskap och lever som de lär. Vi har en metod och ett tankesätt för att förverkliga detta. Låt oss transformera!

LÄS MER OM VÅRA TIDIGARE UPPDRAG

Kontakta oss för en offert! bam@josephinebladh.se

BOKA