Processledning utifrån era behov.

Vi har lång erfarenhet av att facilitera möten och hålla i workshop eller utbildningar. Utifrån behov, syfte och önskad effekt skräddarsyr vi en workshop för just ert företag eller er organisation. Vi väljer passande, interaktiva och kreativa metoder från vår stora metodbank. Våra metoder har alltid ett normkritiskt perspektiv så att alla deltagare känner sig trygga, inkluderade och vill bidra.

Som vana processledare anpassar vi samtalet efter gruppen och ställer medvetna och noga avvägda frågor. Tillsammans skapar vi en inspirerande, rolig och tankeväckande process för såväl individ som organisation. Efter avslutad workshop sammanställer vi processen åt er och ger er rekommendationer för verksamheten framåt.

Exempel: Vi processledde RFSLs konferens ”Stolt”, en konferens som syftade till att stärka hbtqi-rörelsen genom att lära av dess historia. Vi hjälpte RFSL att sätta ord på konferensens syfte och vilken effekt man ville uppnå med konferensen, på både kort och lång sikt. RFSL ville bland annat nå en bredare målgrupp genom konferensen.

Vi hjälpte därför RFSL att marknadsföra konferensen på ett nytt sätt och vi skräddarsydde nya metoder som RFSL kan använda sig av än idag. Resultatet blev en strukturerad process där vi bidrog med positiv energi och stöd till projektgruppen, och en inkluderande, givande och minnesvärd konferens för RFSL och alla deltagare.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER MED PROCESSLEDNING

Logo RFSL
Logo Vision
Logo Studieförbundet Vuxenskolan
SSU Logo

UPPDRAGSGIVARE BERÄTTAR

Processledning, RFSL:s konferens Stolt!

Med Josephine fick vi i projektgruppen struktur, positiv energi och stöd. Men vi och våra deltagare fick en trygg hand som guidade oss alla igenom konferensen på ett mästerligt sätt och med en inkluderande ton. Konferensen blev den bästa vi gjort och Josephine har gjort oss alla lite bättre.

Fredrik Nilsson, medlemschef
Processledning och individuell handledning i transformativt ledarskap, Vision

Det har varit väldigt givande att arbeta med Josephine, hon lyssnade in våra behov och utformade sitt processtöd till det behov som fanns i förbundsstyrelsen just nu. Vi fick en helhetslösning från Josephine, där hon gav både stöd till förbundsstyrelsen som grupp och till varje ledamot som individ. Vi fick en kunskapshöjning i styrelsen, ett stöd till varje individ i styrelsen och en skarp analys som gjorde att vi fick ett guldläge i att ta nya kliv för att blir en ännu mer strategisk förbundsstyrelse.

Kajsa Qvist, processledare staben
Processledning personalkonferens, UNF

Bästa personaldagen sedan jag blev anställd för åtta år sedan, tack vare Josephine.

Verksamhetsutvecklare, UNF
Processledning, SSU:s kommunikationsenhet

Rekommenderar Josephine till alla som behöver en rutinerad processledare för att komma vidare med strategifrågor och jobba ihop en grupp. Hon är bra på att förstå komplexa frågeställningar och få grupper att utvecklas. Kombinerat med inkluderande, roliga metoder.

Sofia Brändström, kommunikationschef
Strategi- och planeringskonferens styrelse och kansli, Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Josephine Bladh var vår processledare och jag har nog aldrig varit på en planeringskonferens där vi både diskuterat strategiska- och strukturfrågor på ett sånt engagerande sätt. Vilken Tjej! Vilken energi!

Carina Andersson, vice ordförande
Medlemsträff, Unga Allergiker

En energigivande timme med inkluderande tilltal, vilket gjorde innehållet träffande både för 12-åringen och 28-åringen. Skickligt! Att ha med Josephine att göra var enkelt från början till slut. Våra behov fångades upp, en uppskattad workshop, smidig betalning, uppföljning.

Sofie Casserlöv, verksamhetsutvecklare