Vi går in som interimschef.

Vi går in som tillfällig chef när ni snabbt behöver en ny på plats och matchar chefskap efter era behov. Vi sätter oss snabbt in i organisationens behov, gör en nulägesanalys, ser över struktur och kultur och identifierar vad som behöver förändras. Vi är övertygade om att en interimschef gör det möjligt att förflytta en organisation från ett läge till ett nytt.

Vi hjälper er dra nytta av det förändringsfönster som en interimschef skapar, och ni kan rekrytera en ny chef i lugn och ro. Vi är erfarna chefer och har innovativa och inkluderande metoder som bygger på delaktighet och glädje när vi leder processer inom chefskap. Alla i företaget eller organisationen ska känna sig sedda och vilja bidra till förändringen, då blir den som allra bäst.

Exempel: Vi gick in som interimschef för RFSU Göteborg när de behövde rekrytera en ny chef. Under tiden ville de ha ett chefskap som kunde utmana dem och öka effektiviteten i organisationen. Vi gjorde en nulägesanalys och satte ord på de vinster som organisationen kunde få om de vågade vara modiga och öppna för förändring. Vi skapade en process, med uppdraget och medarbetarna i fokus.

Det resulterade i att de anställda trivs bättre, når mer av sin potential och bidrar i högre utsträckning till organisationens uppdrag. RFSU Göteborg vågade utmana sina sanningar och implementera nya, effektivare arbetssätt. I uppdraget visade vi att det transformativa ledarskapet kan förändra arbetsklimatet, stärka arbetet mot en organisations vision och få medarbetare att bidra i större utsträckning.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER INTERIMSCHEF

RFSL Utbildning Logo
Rättviseförmedlingen Logo
RFSL Ungdom Logo
Maktsalongen Logo
RFSU Göteborg Logo

UPPDRAGSGIVARE BERÄTTAR

Interimschef, Rättviseförmedlingen

Vi ville i ett svårt läge säkra stabiliteten och trygghet trots ett ledningsglapp så att vi i relativt lugnt kunde rekrytera en ny ordinarie vd utan stor stress. Josephine Bladh kom snabbt i Rättviseförmedlingens verksamhet och blev en räddande ängel! Hon skapade stabilitet, lugn och inspiration för medarbetarnas och hann dessutom röja, organisera och förbereda inför sin efterträdare på ett föredömligt sätt. Med en smittande och varm energi spred Josephine både lugn och kraft i organisationen. Både för individerna och för gruppen. Att hon dessutom så snabbt greppade vår verksamhet imponerade storligen.

Helena Westin, vice ordförande
Interimschef, RFSU Göteborg

Josephine är modig och vågar ställa de tuffa frågorna och många varför men framförallt en ja-sägare som har gjort RFSU Göteborg oräddare, gladare, mer förändringsbenägna samt starka och trygga i vår egen kompetens.

Sofia Blomgren, ordförande
Interimschef, RFSL Ungdom

Josephine kom till oss som tillförordnad verksamhetschef i en tid av ovisshet på kansliet. Hon fick oss att bli stabilare och starkare, på grund av hennes insiktsfulla, coachande ledarskap. Josephine är superkompetent och härlig som chef!

Frank Berglund, förbundsordförande