Välkommen Paulina!

13 december 2019 11:46

Porträtt på Paulina Nybratt Sandin mot en guldig bakgrund.

STOLT SOM EN TUPP🐓

När jag startade företaget för fyra år sedan kändes det som att hoppa fallskärm utan fallskärm: läskigt och otroligt kittlande. Det känns exakt likadant nu när jag idag anställt min första konsultkollega. Ett stort steg framåt för mer samhällsförändring och världsherravälde.

Är så otroligt glad och stolt att företaget nu också består av ytterligare en transformativ konsult. En skarp och briljant person som jag träffade när jag var interimschef för RFSU Göteborg. The one and only Paulina Nybratt Sandin 👑

Jag bad Paulina presentera sig själv och då skrev hon så här:

”Jag är en trygg och modig processledare vars styrka är att motivera och engagera till hållbart ledarskap. Jag har arbetat inom civilsamhället i 10 år i regionala, nationella och internationella projekt. Har särskild kompetens inom hållbar utveckling, sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter samt politiskt påverkansarbete. Min bakgrund är inom globala utvecklingsstudier och socialantropologi. Jag drivs av att utarbeta innovativa strategier för stärkande grupprocesser som generera verklig delaktighet och förändring. Mitt arbete är effektivt, normkritiskt och inspirerande. Jag är redo att transformera tillsammans med er!”